Wie zijn wij!

Chris van Vleuten is eigenaar en drijvende kracht achter Videomarketeers en heeft meer dan 25 jaar ervaring als producer en marketeer.

Afhankelijk van het soort project schakelt Chris zijn team van specialisten in zoals cameramensen, dronefilmers, editors, animatoren, regisseurs en acteurs. Als het om bewegend beeld gaat is alles mogelijk bij Videomarketeers.


DIT ZIJN ONZE opdrachtgevers!

Het draait allemaal om onze opdrachtgevers. Voor hun doen wij wat wij doen en waar wij blij van worden. Hieronder een greep uit het indrukwekkende klantenbestand van Videomarketeers. Wij zijn er trots op en zeer vereerd dat wij voor zoveel mooie organisaties mogen werken.

And... action!

Videomarketeers maakt uiteenlopende producties met een gemeenschappelijke factor: de beelden zijn authentiek. De kijker, uw klant, wordt vaak onderschat. Wij maken die fout niet: alles moet kloppen. Dat betekent dat we gaan voor de mooiste shots. Juist die exclusieve beelden maken uw productie zo bijzonder. Wij vertellen uw verhaal, op een prikkelende en originele manier.

Videomarketing

Meer zichtbaarheid en een groter bereik, betekent meer klanten en omzet.

Door middel van bewegende beelden is dat ook voor uw onderneming mogelijk. Dat is videomarketing en dit is ons vak!

Klik hier voor meer informatie en het complete videomarketingjaarpakket.

videoproducties

De basis voor succesvolle videomarketing is natuurlijk een prachtige, dynamische video. Ook dit verzorgen wij voor u van A tot Z. Of het nu gaat om een stijlvolle promotievideo, een spectaculaire dronevideo of een compacte, creatieve social media video: wij denken met u mee en nemen de regie over het gehele productieproces van scripts, soundtracks, voice-overs, opnamen en montage voor u uit handen.

Kijk hier voor meer informatie.

Bekijk ons portfolio

Videomarketeers is een one-stop-shop waar alles draait om videomarketing, videoproducties en social media marketing.

Kijk maar eens in ons portfolio welke opdrachtgevers u voorgingen en welke campagnes er mogelijk zijn.