Super aanbieding: 25% korting op het

VIDEOmarketingjaarpakket 2020!


Jij weet als geen ander hoeveel tijd en energie het kost om video en social media marketing effectief te laten zijn...

Wil je daarom dit jaar eindelijk serieus werk maken van video en social media marketing en jouw organisatie en activiteiten laten stralen als nooit tevoren? Meld je dan nu aan voor ons high impact Videomarketingjaarpakket 2020.

Dit pakket is het meest complete videomarketingpakket dat er in de markt beschikbaar is. Het pakket gaat jou helpen om jouw online zichtbaarheid onder waardevolle prospects drastisch te vergroten en hiermee jouw omzet- en marketingdoelstellingen in 2020 te realiseren.

Wij doen dit door binnen één jaar vier verschillende soorten maatwerkvideo’s voor je te maken. Dit kunnen dus commercials zijn, een registratie van een event, een interview met een klant of medewerker en/of een spectaculaire actie- of dronevideo. Jouw wensen worden hoe dan ook op creatieve wijze vertaald in een high-end productie.

Belangrijk voor jou is, dat de video’s daadwerkelijk worden gezien door de voor jouw relevante doelgroep(en). Het gemiddelde bereik via onze kanalen is meer dan 100.000 mensen. Het soort video, de inhoud, het moment van plaatsing en de optimalisatie is hierbij essentieel en wordt volledig door ons verzorgd. Dit realiseren wij door de video’s te optimaliseren met teksten en tags, te plaatsen op meerdere social mediakanalen en vervolgens specifiek te targetten richting specifieke doelgroepen. Wij ontzorgen jouw organisatie en inspanningen volledig en het enige wat jij hoeft te doen is aan te geven welke doelstellingen je precies hebt.

Waar bestaat het Videomarketingjaarpakket uit?

  • Vier promotievideo’s/commercials van 15 tot 40 seconden per video. Gebleken is dat dit de meest ideale lengtes zijn voor een effectieve video. Een rechtenvrije soundtrack is inbegrepen en de inhoud, onderwerpen en boodschap gaan altijd in overleg;
  • Dronebeelden zijn inbegrepen als dit iets toevoegt en wanneer vliegen bij de locatie is toegestaan;
  • Plaatsing en optimalisatie door middel van tekst, trefwoorden en tags op de acht meest populaire social mediakanalen (YouTube-Facebook-Instagram-LinkedIn-Google Maps- Twitter-Vimeo-Pinterest);
  • Per video een op jouw doelgroep gerichte social mediacampagne;
  • Uit alle video’s zijn stills (afbeeldingen) te halen die wij inzetten voor jouw social media marketing en voor het gebruik op je site(s) en/of nieuwsbrieven;
  • Een serie van maximaal vijf 360° foto's van jouw locatie, attractie of event.

Als je akkoord bent met de voorwaarden kunnen wij direct starten met de voorbereidingen en de planning van de opnamen en campagnes.

25 jaar ondernemerschap = 25% korting!

Het exclusieve jaartarief van dit unieke pakket bedraagt normaal gesproken : € 9.950,- exclusief 21% btw maar omdat wij dit jaar 25 jaar ondernemerschap vieren ontvang je 25% korting op dit bedrag en betaal je dus slechts € 7.462,50!

Wij hanteren de volgende voorwaarden bij het Videomarketingjaarpakket:

  • De opnamen per video nemen maximaal een halve dag in beslag. Binnen die tijd kunnen wij onder normale omstandigheden prachtige exclusieve opnamen maken;
  • Je ontvangt altijd binnen tien dagen een eerste versie van de video en mochten er nog aanpassingen nodig zijn dan is één correctieronde standaard in de prijs inbegrepen;
  • Het bovengenoemde tarief is gebaseerd op opnamen binnen Nederland. Mocht je opnamen willen laten maken in het buitenland dan gaat dit op aanvraag;
  • De facturatie van het complete pakket geschiedt direct na akkoord op onze samenwerking.

Pak nu deze super korting en start direct met jouw Videomarketingjaarpakket 2020. Mail nu naar chris@videomarketeers.nl. En bellen kan natuurlijk ook: 06-54967917.

Wij gaan er dit jaar een effectief videomarketingfeest van maken met elkaar!

And... action!

Videomarketeers maakt uiteenlopende producties met een gemeenschappelijke factor: de beelden zijn authentiek. De kijker, uw klant, wordt vaak onderschat. Wij maken die fout niet: alles moet kloppen. Dat betekent dat we gaan voor de mooiste shots. Juist die exclusieve beelden maken uw productie zo bijzonder. Wij vertellen uw verhaal, op een prikkelende en originele manier.

Videomarketing

Meer zichtbaarheid en een groter bereik, betekent meer klanten en omzet.

Door middel van bewegende beelden is dat ook voor uw onderneming mogelijk. Dat is videomarketing en dit is ons vak!

Klik hier voor meer informatie en het complete videomarketingjaarpakket.

videoproducties

De basis voor succesvolle videomarketing is natuurlijk een prachtige, dynamische video. Ook dit verzorgen wij voor u van A tot Z. Of het nu gaat om een stijlvolle promotievideo, een spectaculaire dronevideo of een compacte, creatieve social media video: wij denken met u mee en nemen de regie over het gehele productieproces van scripts, soundtracks, voice-overs, opnamen en montage voor u uit handen.

Kijk hier voor meer informatie.

Bekijk ons portfolio

Videomarketeers is een one-stop-shop waar alles draait om videomarketing, videoproducties en social media marketing.

Kijk maar eens in ons portfolio welke opdrachtgevers u voorgingen en welke campagnes er mogelijk zijn.