videomarketingjaarpakket

Onze specialiteit en passie is het produceren en het promoten van de mooiste en meest effectieve maatwerkvideo’s voor uw bedrijf of organisatie.

Wilt u dit jaar eindelijk serieus werk maken van video en social media marketing en uw organisatie laten stralen als nooit tevoren? Teken dan nu in voor ons high impact Videomarketingjaarpakket.

Dit pakket is het meest complete videomarketingpakket dat er in de markt beschikbaar is. Ons pakket gaat u helpen om uw online zichtbaarheid onder waardevolle prospects drastisch te vergroten en hiermee uw marketingdoelstellingen voor 2019 te realiseren.

Wij doen dit door binnen twaalf maanden vier verschillende soorten maatwerkvideo’s voor u te maken. Dit kunnen dus commercials zijn, een registratie van een event, een interview met een klant of medewerker en/of een spectaculaire actie- of dronevideo. U wensen worden hoe dan ook op creatieve wijze vertaald in een high-end productie.

Belangrijk voor u is, dat de video’s daadwerkelijk worden gezien door de voor u relevante doelgroep(en). Het gemiddelde bereik via onze kanalen is meer dan 100.000 mensen. Het soort video, de inhoud, het moment van plaatsing en de optimalisatie is hierbij essentieel en wordt volledig door ons verzorgd. Dit realiseren wij door de video’s te optimaliseren met teksten en tags, te plaatsen op meerdere social mediakanalen en vervolgens specifiek te targetten richting specifieke doelgroepen. Wij ontzorgen jullie organisatie volledig en het enige wat jullie hoeven te doen is aan te geven welke doelstellingen jullie precies hebben.

Waar bestaat het Videomarketingjaarpakket uit?

  • Vier promotievideo’s/commercials van 15 tot 40 seconden per video. Gebleken is dat dit de meest ideale lengtes zijn voor een effectieve video. Een rechtenvrije soundtrack is inbegrepen en de inhoud, onderwerpen en boodschap gaan altijd in overleg;
  • Dronebeelden zijn inbegrepen als dit iets toevoegt en wanneer vliegen bij uw locatie is toegestaan;
  • Plaatsing en optimalisatie door middel van tekst, trefwoorden en tags op de acht meest populaire social mediakanalen (YouTube-Facebook-Instagram-LinkedIn-Google Maps- Twitter-Vimeo-Pinterest);
  • Per video een op jullie doelgroep gerichte social mediacampagne;
  • Plaatsing van tenminste één algemene video op de site ShowMeHolland.com (indien van toepassinge);
  • Uit alle video’s zijn zogenaamde stills (foto’s) te halen die wij en - ook u zelf - kunnen inzetten voor uw social media marketing en voor het gebruik op uw site(s) en/of nieuwsbrieven;

Zodra u akkoord bent met de voorwaarden kunnen wij direct starten met de voorbereidingen en de planning van de opnamen en campagnes.

Het exclusieve jaartarief van dit unieke pakket bedraagt: € 7.850,- exclusief 21% btw.

Wij hanteren de volgende voorwaarden bij het Videomarketingjaarpakket:

  • De opnamen per video nemen maximaal een halve dag in beslag. Binnen die tijd kunnen wij onder normale omstandigheden prachtige exclusieve opnamen maken;
  • U ontvangt altijd binnen tien dagen een eerste versie van de video en mochten er nog aanpassingen nodig zijn dan is één correctieronde standaard in de prijs inbegrepen;
  • Het bovengenoemde tarief is gebaseerd op opnamen binnen Nederland. Mocht u opnamen willen laten maken in het buitenland dan gaat dit op aanvraag;
  • De facturatie van het complete pakket geschiedt direct na akkoord op de samenwerking.

Mail nu om direct te starten met uw Videomarketingjaarpakket naar chris@videomarketeers.nl. Bellen kan natuurlijk ook op: 06-54967917.

And... action!

Videomarketeers maakt uiteenlopende producties met een gemeenschappelijke factor: de beelden zijn authentiek. De kijker, uw klant, wordt vaak onderschat. Wij maken die fout niet: alles moet kloppen. Dat betekent dat we gaan voor de mooiste shots. Juist die exclusieve beelden maken uw productie zo bijzonder. Wij vertellen uw verhaal, op een prikkelende en originele manier.

Videomarketing

Meer zichtbaarheid en een groter bereik, betekent meer klanten en omzet.

Door middel van bewegende beelden is dat ook voor uw onderneming mogelijk. Dat is videomarketing en dit is ons vak!

Klik hier voor meer informatie en het complete videomarketingjaarpakket.

videoproducties

De basis voor succesvolle videomarketing is natuurlijk een prachtige, dynamische video. Ook dit verzorgen wij voor u van A tot Z. Of het nu gaat om een stijlvolle promotievideo, een spectaculaire dronevideo of een compacte, creatieve social media video: wij denken met u mee en nemen de regie over het gehele productieproces van scripts, soundtracks, voice-overs, opnamen en montage voor u uit handen.

Kijk hier voor meer informatie.

Bekijk ons portfolio

Videomarketeers is een one-stop-shop waar alles draait om videomarketing, videoproducties en social media marketing.

Kijk maar eens in ons portfolio welke opdrachtgevers u voorgingen en welke campagnes er mogelijk zijn.