video- en contentmarketingabonnement

Videocontent is niet meer weg te denken uit onze samenleving. Uit alles blijkt dat Facebook, Instagram, Google en YouTube het meest populair zijn vanwege de enorme hoeveelheid video's die er op te vinden zijn. En iedereen laat zich tegenwoordig inspireren en verleiden door middel van bewegende beelden en mooie foto's. Bewegend beeld spreekt tot de verbeelding.

Iedereen is druk met datgene waar zij goed in zijn en hun geld mee verdienen. Video- en contentmarketing is een vak apart, kost veel tijd, kennis en inspanningen en kan je dus het beste aan specialisten overlaten.

Video- en contentmarketing is ons vak. Wij zijn hier dagelijks mee bezig en weten als geen ander wat er vandaag de dag mogelijk is om op de meest effectieve manier doelgroepen optimaal te kunnen bereiken.

Uw ideale klant loopt rond en oriënteert zich net als iedereen online. Wij weten hem of haar te bereiken en te triggeren door middel van mooie beelden in combinatie met een heldere boodschap. Uw boodschap!

De enige juiste aanpak is om een contentmarketingstrategie gedurende langere tijd uit te rollen, te meten en te optimaliseren en hierom hebben wij een unieke jaarpakket samengesteld. Vanaf € 195,- per maand nemen wij u alle zorgen wat betreft online marketing uit handen en hebben maar één doel: conversie!

Wilt u weten hoe wij dit precies aanpakken, neem dan nu gelijk contact met ons op via mail of telefoon. Wij zijn er klaar voor.

Dit is ons stappenplan:

  • inventarisatie en vaststellen profiel doelgroep(en);
  • inventarisatie bestaande en in te zetten content;
  • advisering en uitvoering waar het gaat om nieuw te produceren content;
  • plan van aanpak op welke social media kanalen wordt ingezet;
  • aanmaken van advertenties en planning social media posts;
  • het plaatsen en optimaliseren van de content op de zeer goed bekeken kanalen van Videomarketeers en/of Show Me Holland;
  • wekelijkse monitoring van de resultaten via de verschillende analyse platforms;
  • maandelijkse evaluatie en waar nodig aanpassen van de strategie;
  • eindevaluatie in maand 12 en eventueel vervolg.

Dit unieke pakket bieden wij aan vanaf € 195,- excl. btw per maand.

Geïnteresseerd? Mail naar: info@videomarketeers.nl of bel met 06-54967917

And... action!

Videomarketeers maakt uiteenlopende producties met een gemeenschappelijke factor: de beelden zijn authentiek. De kijker, uw klant, wordt vaak onderschat. Wij maken die fout niet: alles moet kloppen. Dat betekent dat we gaan voor de mooiste shots. Juist die exclusieve beelden maken uw productie zo bijzonder. Wij vertellen uw verhaal, op een prikkelende en originele manier.

Videomarketing

Meer zichtbaarheid en een groter bereik, betekent meer klanten en omzet.

Door middel van bewegende beelden is dat ook voor uw onderneming mogelijk. Dat is videomarketing en dit is ons vak!

Klik hier voor meer informatie en het complete videomarketingjaarpakket.

videoproducties

De basis voor succesvolle videomarketing is natuurlijk een prachtige, dynamische video. Ook dit verzorgen wij voor u van A tot Z. Of het nu gaat om een stijlvolle promotievideo, een spectaculaire dronevideo of een compacte, creatieve social media video: wij denken met u mee en nemen de regie over het gehele productieproces van scripts, soundtracks, voice-overs, opnamen en montage voor u uit handen.

Kijk hier voor meer informatie.

Bekijk ons portfolio

Videomarketeers is een one-stop-shop waar alles draait om videomarketing, videoproducties en social media marketing.

Kijk maar eens in ons portfolio welke opdrachtgevers u voorgingen en welke campagnes er mogelijk zijn.