Wat is videomarketing en waarom is dit zo interessant voor u als ondernemer?

Video is niet meer weg te denken uit onze samenleving. Uit alles blijkt dat platforms zoals Facebook, Google en Youtube het meest populair zijn vanwege de enorme hoeveelheid video's die er op te vinden zijn. En de meeste internetgebruikers kijken en zoeken naar activiteiten, aanbieders, mensen, vakanties, accommodaties en uitstapjes door middel van video's. Bewegend beeld spreekt tot de verbeelding.

Ondernemers hebben het druk en houden zich het liefst bezig met datgene waar zij goed in zijn en hun geld mee verdienen. Videoproductie en videomarketing is een vak apart en dat moet je dus aan specialisten overlaten.

Een high end videoproductie kost ook geld. Helaas wordt die kostbare promotie- of bedrijfsvideo vaak veel te weinig bekeken en dan ook nog niet eens door de juiste doelgroepen. En hier kan effectieve videomarketing het grote verschil maken!

Videomarketeers is hierin volledig gespecialiseerd en geoutilleerd. Op basis van een gedetailleerd profiel van uw ideale klant wordt een volledige strategie ontworpen. Vanaf het creatieve concept van een video tot en met de analyse van de kijk- en klikstatistieken: Videomarketeers regelt dit proces van A tot Z zodat u zich kunt bezig houden met datgene waar u goed in bent.

Dit is het stappenplan van videomarketeers:

  • inventarisatie en vaststellen profiel doelgroep(en);
  • ontwerp creatief concept en script;
  • het plannen en organiseren van de opnamen;
  • het uitvoeren van de opnamen;
  • de montage plus eventuele aanpassingen;
  • het plaatsen en optimaliseren van de video's op de zeer goed bekeken kanalen van Videomarketeers en/of Show Me Holland;
  • het aanmaken van doelen in Google Analytics en het opstarten van video-advertenties op kanalen naar keuze (afhankelijk van budgetten);
  • analyse en evaluatie na 2 maanden plus een nieuwe, eventueel aangepaste tweede marketingronde;
  • eindevaluatie van 6 maanden.

Tarieven zijn afhankelijk van uw wensen, eisen en mogelijkheden.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bekijk ons portfolio en neem contact met ons op via info@videomarketeers.nl of 06-54967917.

And... action!

Videomarketeers maakt uiteenlopende producties met een gemeenschappelijke factor: de beelden zijn authentiek. De kijker, uw klant, wordt vaak onderschat. Wij maken die fout niet: alles moet kloppen. Dat betekent dat we gaan voor de mooiste shots. Juist die exclusieve beelden maken uw productie zo bijzonder. Wij vertellen uw verhaal, op een prikkelende en originele manier.

Videomarketeers_banner.png

20150828_153610.jpg
20150916_095558.jpg
icon-left.png

Videomarketing

Meer zichtbaarheid en een groter bereik, betekent meer klanten en omzet.

Door middel van bewegende beelden is dat ook voor uw onderneming mogelijk. Dat is videomarketing en dit is ons vak!

Klik hier voor meer informatie en het complete videomarketingontzorgingspakket.

icon_center.png

videoproducties

De basis voor succesvolle videomarketing is natuurlijk een prachtige, dynamische video. Ook dit verzorgen wij voor u van A tot Z. Of het nu gaat om een stijlvolle promotievideo, een spectaculaire dronevideo of een compacte, creatieve social media video: wij denken met u mee en nemen de regie over het gehele productieproces van scripts, soundtracks, voice-overs, opnamen en montage voor u uit handen.

Kijk hier voor meer informatie.

icon_right.png

Bekijk ons portfolio

Videomarketeers is een one-stop-shop waar alles draait om videomarketing, videoproducties en social media marketing.

Kijk maar eens in ons portfolio welke opdrachtgevers u voorgingen en welke campagnes er mogelijk zijn.